Να στείλετε μήνυμα
products

Υψηλές καθημερινές ανάγκες αντίστασης θερμότητας με το δείκτη 2-20g/10min ροής λειωμένων μετάλλων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: CHINA
Μάρκα: ECOPLAS
Αριθμό μοντέλου: PPF-601
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/bag, 27 τόνοι ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft
Χρόνος παράδοσης: 2-7 ημέρες μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1200 τόνοι μηνιαίως
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 Ρητίνη μεταφορέων: PP
Αξία pH: 7-9 Πυκνότητα: 1.2-1.6g/cm3
Μορφή: Σβόλος Περιεχόμενο υλικών πληρώσεως: 90%
Αντίσταση θερμότητας: ≥120℃ Περιεκτικότητα σε υγρασία: ≤0.2%

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι ένα πλαστικό υλικό πληρώσεως που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των καθημερινών αναγκών. Αποτελείται από μια ρητίνη μεταφορέων των PP και έχει μια άσπρη κοκκώδη εμφάνιση. Έχει ένα περιεχόμενο υλικών πληρώσεως 90%, και η ελαφριά σταθερότητά της είναι μεγαλύτερο ή ίσο 7. Ο δείκτης ροής λειωμένων μετάλλων του είναι μεταξύ 2-20g/10min. Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι ένα ιδανικό πλαστικό υλικό πληρώσεως masterbatch για την παραγωγή των υψηλής ποιότητας καθημερινών αναγκών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 για την καθημερινή έγχυση αναγκών
  • Σημείο τήξης: 120-180℃
  • Ελαφριά σταθερότητα: ≥7
  • Εκτατή δύναμη: ≥20MPa
  • Εμφάνιση: Άσπροι κόκκοι ως υλικό πληρώσεως
 

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα προϊόντων Υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3
Εμφάνιση Άσπροι κόκκοι
Περιεχόμενο υλικών πληρώσεως 90%
Ρητίνη μεταφορέων PP
Μορφή Σβόλος
Ελαφριά σταθερότητα ≥7
Εκτατή δύναμη ≥20MPa
MFI 2-20g/10min
Αξία pH 7-9
Περιεκτικότητα σε υγρασία ≤0.2%
 

Εφαρμογές:

Το Ecoplas ppf-601 υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι ένα ιδιαίτερα-συγκεντρωμένο σύνθετο υλικό με το περιεχόμενο υλικών πληρώσεως ανθρακικού άλατος ασβεστίου 90%. Έχει μια αξία pH 7-9 και ένα σημείο τήξης 120-180℃. Έχει τις άριστες ιδιότητες όπως η ελαφριά εκτίμηση σταθερότητας ≥7, και ένα MFI 2-20g/10min. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των καθημερινών αναγκών όπως οι πλαστικές τσάντες, η πλαστική ταινία, ο πίνακας αφρού, οι πλαστικοί σωλήνες, και άλλα πλαστικά προϊόντα.

Σαν επαγγελματικό προμηθευτή Masterbatch υλικών πληρώσεως Ca$l*CO3, Ecoplas ppf-601 παρέχει τα ανώτερα χαρακτηριστικά όπως η υψηλή αγνότητα, η άριστη καιρική αντίσταση, και η ανώτερη ανθεκτικότητα. Μπορεί να ενισχύσει την απόδοση των πλαστικών προϊόντων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των καθημερινών αναγκών. Είναι επίσης μη τοξικό, tasteless, και φιλικό προς το περιβάλλον, καθιστώντας το καταλληλότερο για όλα τα είδη πλαστικών προϊόντων.

Το Ecoplas ppf-601 υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι μια μεγάλη επιλογή για την ενίσχυση της απόδοσης των πλαστικών προϊόντων. Το περιεχόμενο υλικών πληρώσεως ανθρακικού άλατος ασβεστίου του παρέχει την ανώτερες δύναμη και την ανθεκτικότητα, και το υψηλό σημείο τήξης του εξασφαλίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες διαδικασίες παραγωγής. Επιπλέον, η άριστη ελαφριά εκτίμηση σταθερότητάς της το κάνει την ιδανική επιλογή για τα πλαστικά προϊόντα που πρέπει να εκτεθούν στο φως του ήλιου. Με τα ανώτερα χαρακτηριστικά και το ευρύ φάσμα εφαρμογών του, Ecoplas ppf-601 υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι η τέλεια επιλογή για την παραγωγή των καθημερινών αναγκών.

 

Προσαρμογή:

Υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 Ecoplas

Εμπορικό σήμα: Ecoplas

Πρότυπος αριθμός: Ppf-601

Θέση προέλευσης: Κίνα

Όνομα προϊόντων: Υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3

Περιεχόμενο υλικών πληρώσεως: 90%

Ελαφριά σταθερότητα: ≥7

Αντίσταση θερμότητας: ≥120℃

Σημείο τήξης: 120-180℃

Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 Ecoplas είναι μια τέλεια επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες σας, που γίνονται με το ανθρακικό άλας ασβεστίου ασφαλίστρου. Παρέχει στην ανώτερη ελαφριά αντίσταση σταθερότητας και θερμότητας μέχρι 120℃ ένα σημείο τήξης 120-180℃.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3

Παρέχουμε την υψηλός-ισόπεδες εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη για το προϊόν Masterbatch υλικών πληρώσεως Ca$l*CO3 μας. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των πελατών μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την έρευνα στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας εκπαιδεύεται ιδιαίτερα και έμπειρος στη χρήση του προϊόντος Masterbatch υλικών πληρώσεως Ca$l*CO3 μας και μπορεί να παρέχει σε σας τις πιό ενημερωμένες πληροφορίες. Προσφέρουμε ποικίλες υπηρεσίες όπως η εγκατάσταση προϊόντων, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και την τεχνική κατάρτιση. Παρέχουμε επίσης τις αναπροσαρμογές και τις βελτιώσεις προϊόντων για το προϊόν Masterbatch υλικών πληρώσεως Ca$l*CO3 μας χωρίς επιπλέον κόστος.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οι ανησυχίες, ή οι πρόσθετες πληροφορίες ανάγκης για το προϊόν Masterbatch υλικών πληρώσεως Ca$l*CO3 μας, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με με τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή σε απευθείας σύνδεση συνομιλία. Πρόκειται εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος μας και να εξασφαλίσετε εσείς έχουμε μια θετική εμπειρία με το.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία:
Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 θα συσκευαστεί σε 25 πλαστικές τσάντες κλ και θα σταλεί στα εμπορευματοκιβώτια 20 ποδιών.

 

FAQ:

Q1: Τι είναι υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3;
Α1: Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 είναι ένα είδος πλαστικού masterbatch που παράγεται από Ecoplas με τον πρότυπο αριθμό ppf-601, ο οποίος προέρχεται από την Κίνα. Χρησιμοποιείται κυρίως ως υλικό πληρώσεως για να μειώσει το κόστος των πλαστικών προϊόντων.

Q2: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του υλικού πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3;
A2: Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η μείωση του κόστους, η βελτιωμένη επιφάνεια τελειώνει, βελτιωμένη παραγωγικότητα και αυξανόμενη ακαμψία.

Q3: Ποια είναι η εφαρμογή του υλικού πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3;
A3: Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 χρησιμοποιείται κυρίως για να παραγάγει τα προϊόντα θερμοπλαστικής, συμπεριλαμβανομένης της σχηματοποίησης εγχύσεων, σχηματοποίηση χτυπήματος, ταινία που φυσά, εξώθηση και ούτω καθεξής.

Q4: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υλικού πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3;
A4: Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 έχει καλό dispersibility, τη χαμηλή θερμική διακένωση, την άριστη μηχανική ιδιοκτησία και την καλή συμβατότητα με άλλη θερμοπλαστική.

Q5: Ποιος είναι ο όρος αποθήκευσης του υλικού πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3;
A5: Το υλικό πληρώσεως Masterbatch Ca$l*CO3 πρέπει να αποθηκευτεί σε μια ξηρά και δροσερή θέση, μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου. Πρέπει επίσης να κρατηθεί μακρυά από τα διαβρωτικές υλικά και την υγρασία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Holly Ho

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613631600302

WhatsApp : +8613631600302