Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Ecoplas Material Co., Ltd

Ecoplas Material Co., Ltd
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ECOPLAS ΥΛΙΚΟ
Αριθμός Υπαλλήλων: 4~30
Ετήσιες πωλήσεις: 4000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας στην Κίνα, ειδικευμένοι στην κατασκευή Desiccant Masterbatch, Color Masterbatch, Black Masterbatch και Filler Masterbatch.Η ιστορία μας ξεκίνησε με την επιχείρηση Desiccant Masterbatch το 2009Μετά από χρόνια ανάπτυξης, έχουμε τώρα 3 εργοστάσια.

 

Εκτός από το Desiccant Masterbatch, παρέχουμε επίσης το Filler Masterbatch, το Black and Color Masterbatch.αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή πλαστικών ανακυκλώσιμων κόκκωνΗ σειρά Masterbatch χρωμάτων καλύπτει διαφορετικά χρώματα.

 

Έχουμε τη δική μας έρευνα και ανάπτυξη. Το σχετικό προσωπικό είναι είτε απόφοιτος σχετικού αντικειμένου στο πανεπιστήμιο είτε εργάζεται στην περιοχή για πολλά χρόνια.

 

Η ταχεία ανταπόκριση, η ταχεία παράδοση και η σταθερή ποιότητα είναι αυτά στα οποία εστιάζουμε.Πάντα εκτιμούμε κάθε ευκαιρία για να επιτύχουμε μια συνεργασία που θα έχει κοινό κέρδος.Πολλοί πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας και συνεργάζονται μαζί μας από την πρώτη παραγγελία.Υπάρχουν πολλοί πελάτες που αγοράζουν συνεχώς από εμάς από την πρώτη συνεργασίαΕκτιμούμε μια μακροχρόνια σχέση.

 

ΚΙΝΑ Ecoplas Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

  •  

 

Ιστορία

Η επιχείρηση άρχισε από το εμπόριο των πλαστικών υλικών. Με τη συνεχή αύξηση της απαίτησης των πελατών, η οργάνωση επιχείρησης ένα εργοστάσιο Guangdong για να παραγάγει κυρίως το 2007 Desiccant Masterbatch. Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους και της win-win, αυστηρά ελεγχόμενης ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης πελατών, που γίνονται στερεάς και της σταθερής προόδου και τη γίνοντη συνεχή ανάπτυξη. Έχει διαδοχικά την οργάνωση που μαύρο Masterbatch, επιχειρησιακό τμήμα Masterbatch χρώματος, καθιέρωσε ένα εκτενές δίκτυο πωλήσεων αγοράς, και επέτυχε τα καλά αμοιβαία ευεργετικά αποτελέσματα ανάπτυξης με τους πελάτες. Προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση στην αγορά, δεύτερες εγκαταστάσεις καθιερώθηκαν το 2013. Αυτή τη στιγμή, έχει τη Desiccant γραμμή παραγωγής Masterbatch, τη μαύρη γραμμή παραγωγής Masterbatch και τη γραμμή παραγωγής Masterbatch χρώματος. Μπορεί να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες στην αγορά.

 

Υπηρεσία

Παρέχουμε:
υπηρεσία μεταπώλησης 24 ωρών
Εμπειρία πολλών ετών στο masterbatch
Επαγγελματική υπηρεσία ταλέντων για σας
Ανταγωνιστική τιμή χωρίς το μεσάζοντα στο εμπόριο
Προσαρμοσμένη υπηρεσία σύμφωνα με την έρευνά σας
Προηγμένοι εξοπλισμοί για και
Σύντομη χρονική ανοχή & ελεύθερο δείγμα

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει μια λογική δομή ταλέντου, με διάφορους επαγγελματίες και κυρίους πολυμερούς υλικού με πολλά έτη κύριας εμπειρίας παραγωγής batch ως κύρια τεχνική σπονδυλική στήλη.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας